AFIC CREAMA oferix informació sobre les ajudes als comerços

Després que la Conselleria d’Economia Sostenible i Comerç haja convocat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2017. Estes ajudes estan destinades a les Pimes que poden accedir a les ajudes per dos vies. A través d’Avalem Comerç i a través d’Emprenem Comerç. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 9 de juny de 2017. Els comerços interessats poden obtindre tota la informació en l’Agència de CREAMA Pego.

Imatge Ajudes ComerçLa Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2017 destinades a les empreses qualificades com a Pimes que exercisquen o vagen a exercir la seua activitat comercial en la Comunitat Valenciana dins dels epígrafs que marca l’ordre.

Les Pimes comercials tenen dos vies per a poder accedir a estes ajudes. La primera és a través d’Avalem Comerç, que recolza les inversions en equipament per a l’establiment comercial, sempre que la inversió aprovada no siga inferior a 3.000 euros. L’ajuda podrà aconseguir fins al 45% de la inversió i el límit de subvenció a concedir per establiment serà de 20.000 euros.

La segona via és la denominada Emprenem Comerç i va destinada a finançar les despeses corrents derivades del manteniment d’un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d’una nova activitat comercial. L’establiment deurà, si és el cas, obrir-se al públic entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2017. En el local que es planteja l’actuació haurà d’haver-se exercit activitat econòmica anteriorment. L’ajuda podrà aconseguix fins al 45% de les despeses i el límit de subvenció a concedir per sol·licitant serà de 10.000 euros, sense que les despeses de lloguer superen els 5.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 9 de juny de 2017. Els comerços interessats poden obtindre tota la informació en l’Agència de CREAMA Pego.

 

1403 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!