AENOR certifica la qualitat del servei d’intermediació laboral de CREAMA com a centre associat al SERVEF

Els tècnics assenyalen com a punts forts del mateix el grau d’implicació en el sistema de gestió per part del personal entrevistat i el sistema d’auditories “de producte” (expedients de demandes i ofertes) de freqüència quadrimestral.
Tècnics de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) han dut a terme una auditoria del servei d’intermediació laboral que CREAMA desenvolupa com a Centre Associat al SERVEF. L’objectiu era determinar el grau de conformitat del sistema de gestió i avaluar la seua eficàcia per a renovar el certificat de qualitat UNIX-EN ISO 9001. En les Agències de Desenvolupament Local de Benissa, Calp, Dénia, Ondara, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia es pot segellar la targeta de desocupació i els tècnics modifiquen les dades del currículum dels demandants d’ocupació i ofereixen un servei als empresaris per a la gestió d’ofertes de treball..

L’auditoria sobre este servei d’intermediació laboral per a la contractació de personal, basat en la gestió d’ofertes, demandes d’ocupació i informació, ha sigut positiva i AENOR manté el certificat de qualitat. Els tècnics assenyalen com a punts forts del mateix el grau d’implicació en el sistema de gestió per part del personal entrevistat i el sistema d’auditories “de producte” (expedients de demandes i ofertes) de freqüència quadrimestral.

La xarxa d’agències amb el servei d’intermediació laboral s’ha convertit en un referent en tota la comarca. Les estadístiques d’atenció així ho demostren any rere any. En el 2009 es van gestionar i van concloure 457 ofertes de treball i es van realitzar 7.548 entrevistes. Les dades del 2010 són de 425 ofertes i 7.384 entrevistes.
443 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!