Adela Àvila Joies i Flors Sant Antoni guanyen el IV Concurs d’Aparadors

Pepa Gadea Savall ha estat la guanyadora de la càmera de fotos digital que se sortejava entre la gent que va participar votant, un total de 196 persones. Dijous de vesprada es donava compte, a la Casa de Cultura, dels guardonats en el IV Concurs d’Aparadors de Nadal de Pego. Els candidats eren, recordem-ho, “La Meua Llibreria”, “Nanets”, “Babaanca”, “Mascarell”, “Flors Mandràgora”, “Adela Àvila Joies “, “Bolta”, “Òptica Pego”, “Gaudité”, “Flors Àngela”, “+Visión”, “Enquadres”, “Pastisseria Server”, “Flors Sant Antoni”, “Lencería Raquel Miralles”, “Bolufer” i “Joiers Ortolà”. De tots aquests establiments pegolins, ben engalanats per a les festes de Nadal, el públic que va votar va considerar que “Adela Àvila Joies” era l’aparador més original i “Flors Sant Antoni” l’aparador amb el motiu religiós més bonic.

El premi atorgat per l’Associació de Comerciants de Pego a l’Aparador de Nadal més original, amb dotació de 300 euros i un escut de Pego com a detall commemoratiu de l’acte, recaia en “Adela Àvila Joies”. Ella mateixa comentava els detalls que han fet que el seu aparador haja estat el més votat, una base de plomes blanques i pingüins en pedreria han estat la clau.

Per altra banda, el premi atorgat per la Junta Central de Setmana Santa de Pego al millor aparador amb motiu religiós amb un premi de 200 euros i 100 euros en cunyes publicitàries a aquesta casa, va estar per a “Flors Sant Antoni”. Antoni Ibars explicava els elements que composaven el seu aparador: una arca antiga amb un Jesuset, llàgrimes de cristall i creus de Nadal han estat la base del seu èxit.

El jurat popular que ha votat en el IV Concurs d’Aparadors de Nadal tenia la possibilitat d’endur-se una càmera de fotos digital per a immortalitzar aquells moments, objectes o persones elegits en el seu dia a dia. La mà innocent de la regidora de Cultura, Elvira Ciurana, va treure de la caixa on es guardaven les butlletes a l’afortunada, Pepa Gadea Savall, que va votar per “Flors Sant Antoni”. Pepa Gadea pot passar a arreplegar el seu premi a la Casa de Cultura en el seu horari habitual.


771 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!