Activitats pesqueres per al cap de setmana

Dissabte té lloc el II Concrus de Pesca de xiquets i xiquetes de Pego-Oliva. Diumenge seran els adults els que puguen participar en el Concurs de Pesca al Riu, especial Fira de Pego.
El Club de Pesca de Pego està enfeinat aquest cap de setmana ja que té dues propostes damunt el calendari. La primera, el dissabte, dirigida a les joves promeses de la pesca; es tracta del II Concurs de Pesca de xiquets i xiquetes de Pego-Oliva. Es durà a terme al Club Nàutic d’Oliva des de les 15h i aproximadament fins les 19 hores. És per això que el punt de trobada per a anar fins al punt de la competició serà a les 14 hores al Bar Caçadors. Les xiquetes i els xiquets interessats poden inscriure’s a l’armeria El Manà. Tots els participants tindran regals en acabar el concurs.

La segona proposta pesquera per al cap de setmana tindrà lloc diumenge, 19 de juny. El Concurs de Pesca al Riu, Especial Fira de Pego té el tret d’eixida marcat a les 8 del matí i estarà vigent fins les 11 del matí, aproximadament. Les inscripcions a aquest concurs per adults es poden fer a l’armeria El Manà. La subhasta de pesqueres es realitzarà el divendres, 17 de juny, a les 22hores al Bar Caçadors. L’organització també informa que el Concurs de Pesca al Riu, Especial Fira de Pego està obert a pescadors federats.
457 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!