Actiu el XXII Concurs de Cartells de Carnestoltes de Pego 2014

Les bases ja es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org. L’any que ve Carnestoltes encetarà el mes de març i Pinyata coincidirà amb el dia de la dona, el 8 de març. El termini de presentació d’obres finalitza el 30 de novembre de 2013 a les 13 hores.
Estem tancant any i això suposa anar pensant en els esdeveniments que passaran l’any vivent, en 2014. Un dels més destacats en l’àmbit festiu és Carnestoltes que s’estira en el calendari en la propera edició, ja que dimecres de cendra se celebrarà el 5 de març i, a partir d’ahí situem les dates festives. El dissabte 22 de febrer tindrà lloc la Baixada del riu Bullent. L’1 de març, encetant mes, Carnestoltes i, coincidint amb el dia de la Dona, el 8 de març, Pinyata.

Una festa com Carnestoltes necessita d’una bona imatge que atraga les mirades i la gent fins a Pego. Eixa imatge es tria, des de fa 22 anys, a través d’un concurs de cartells. Les bases per a la XXII edició ja es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org.

El termini per a presentar obres finalitza el 30 de novembre a les 13 hores. Es lliuraran personalment o per correu a la Casa de Cultura, situada al C/Sant Domènech, 5. El premi per a l’obra guanyadora és de 500 euros. El jurat es reunirà el 14 de desembre per a dictaminar el resultat del concurs. Les obres presentades formaran part d’una exposició que, amb motiu de les Festes de Carnestoltes, es realitzarà a la Casa de Cultura, del 21 de febrer al 8 de març de 2014.


489 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!