Actes del cap de setmana a Pego

La celebració dels 35 anys del Centre Excursionista de Pego, la projecció del documental “Mur Viu” al Casal Cultural i l’anul•lació del XVI Desfilada Infantil de Moros i Cristians en breus. El centre excursionista celebra els seues 35 anys amb un sopar molt especial al que acudiran al voltant de 80 comensals. Aquestos durant el sopar podran verue diferents audiovisuals d’algunes de les darreres ascensions del Centre Excursionista de Pego, com la del Montblanc. A més es presentarà la darrera realització, la del peregrinatge de Les Useres. El moment més emotiu arribarà en el moment de l’homenatge als més veterans del Centre Excursionista.


D’altra banda aquest dissabte 7 de juny, es projecta, al Casal Cultural, a les 20 hores, el documental “Mur viu”, un relat que tracta sobre l’especulació al voltant de la muralla àrab de València.

A l’acte estaran presents, el director Samuel Sebastian, i Josep Montesinos, catedràtic d’Història de l’art de la Universitat de València i afectat per la qüestió, ell mateix oferirà una ponència al respecte de la situació.


Així mateix informem que la Junta Central de Moros i Cristians de Pego ha anul•la la XVI desfilada infantil prevista per al divendres, 27de juny, per causes alienes a la mateixa Junta Central.
461 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!