Acte de clausura del taller d’ofici d’artista faller

Este matí s’ha celebrat a pego la cerimònia de clausura del taller d’ofici d’artista faller que ha estat realitzat pel CREAMA a Dénia i Pego. Amb un total de 23 alumnes el taller clausura les seves portes desprès de 12 mesos de treball en el que els assistents han aprés les tècniques bàsiques de modelatge i disseny de ninots fallers.

Este és el primer taller de inserció laboral que es realitza al nostre municipi des que va tornar a integrar-se al consorci en la nova legislatura i en l’acte d’este matí, una vegada més, s’ha destacat la important tasca del CREAMA en el foment del treball i el teixit empresarial.

El nacionalista Joan Carles Cambrils, regidor de CREAMA a l’Ajuntament de Pego, ha parlat en nom de tot el consorci al destacar les principals funcions de l’organisme. Per a Cambrils el CREAMA és la institució comarcal més ben entrelligada de la Marina Alta i ha destacat que amb la reincorporació de Pego a la xarxa s’han beneficiat també els municipis de les Valls.

Per la seva banda, Antoni Quartero regidor de CREAMA a l’Ajuntament de Dénia ha assenyalat que amb la cloenda del taller arriba el repte més important per la institució aconseguir la veritable inserció dels seus alumnes en el món laboral.
La directora general del Server, Anna Quartero, present en l’acte de clausura, es mostrava molt optimista respecte al futur dels alumnes afirmant fins i tot que de segur que obtindrien treball. La directora ha volgut transmetre tranquil•litat a tots els assistents davant els vertiginosos canvis previstos en el camp laboral amb les transformacions de la nostra societat i afegia que amb iniciatives com el del taller d’artista faller, es treballa pel futur però sense oblidar el passat.

Perquè això siga així, des de l’alumnat es feia una crida als artistes fallers perquè els donen l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements. Uns coneixement que han estat plasmats en els dos monuments fallers construïts.

En l’acte que ha estat conduit per l’alcalde de Pego Carmelo Ortolà i en el que han intervingut també la directora del taller Lola Bolufer i la gerent del CREAMA, Lola Orihuel, s’ha fet lliurament dels diplomes que acrediten els alumnes com a tècnics en art faller i també s’han escollit els dos ninots indultats de les respectives falles. Així de la falla de Pego ha estat escollit el ninot soldat del pegolí Dani Bertó.

242 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!