Acció Urgent simularà diumenge, un segrest a un col•legi de Pego

En este cas la simulació de rescat es durà a terme a l’edifici Cervantes des de les 9 del matí i fins el migdia. Ho farà amb l’ajuda del grup ISAF airsoft. A més, els xiquets i les xiquetes que hi acudisquen podran practicar la seua punteria amb dianes.
Diumenge 6 d’octubre, Acció Urgent tornarà a sorprendre a propis i estranys amb un nou entrenament. Com és habitual en l’associació pegolina, no serà una pràctica qualsevol. Es tracta del rescat d’un segrest en un col•legi. Explicava Pedro Barranco, el seu sanitari, que esta pràctica ja la va realitzar Acció Urgent en 2007.
A partir de les 9 del matí i fins a les 13 hores estaran practicant eixe rescat a l’edifici Cervantes. Advertia Barranco que, qui passe pel Passeig Cervantes, que no s’espante si veu un desplegament militar, ja que Acció Urgent compta amb la col•laboració del grup ISAF airsoft.

L’airsoft és una simulació d’enfrontaments armats, utilitzant rèpliques d’armes reals d’ús vigent en la majoria d’exèrcits i cossos policials del món. Estes rèpliques solen ser d’escala 1:1 i estan fetes de plàstic o metall. Els jugadors porten roba de camuflatge, fet que converteix l’airsoft en un esport molt més realista que el seu competidor directe, el “paintball”.


Font:Omega-airsoft


A principis de setmana l’equip d’Acció Urgent estava fent producció per comptar amb el major nombre de col•laboradors possibles per tal que l’acció de rescat en esta simulació de segrest a l’antic col•legi Cervantes isca el més realista possible.

513 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!