A l’Informatiu de Ràdio Pego li ix competència

Amb el ‘Noticiari Infantil’, nou programa de l’emissora que s’incorpora avui a la seua graella i que s’emetrà els dimecres de 18 a 19 hores, una hora abans de la repetició dels Informatius.
Ràdio Pego suma un nou programa a la seua graella. Molta gent es preguntarà per què ara, quan ja fa temps que es va tancar el període de sol•licitud de programes? I la resposta és senzilla. Perquè Ràdio Pego incorpora dos noves veus femenines molt, molt joves que tenen ganes de fer ràdio i situacions d’aquest tipus, a Pego, feia temps que no es donaven. És per això que Ràdio Pego fa una excepció i deixa que hui dimecres, de 18 a 19 hores, s’estrene el que serà, la competència directa dels Informatius de Ràdio Pego, el ‘Noticiari Infantil’, dirigit i conduït per Ada Folqués i Judith Piera, unes jovenetes d’uns 11 anys d’edat.

Així, a partir de hui i fins a juny, l’audiència de Ràdio Pego té una cita de 18 a 19 hores per a assabentar-se del que els interessa als més joves de Pego amb ‘Noticiari Infantil’ amb Ada i Judith. Immediatament després la repetició d’aquest Informatiu de Ràdio Pego.

Fem constar també que a les 17 hores es repetirà la introducció a la figura d’Enric Valor que van fer quatre alumnes de 2n d’ESO del col•legi públic Rosalia Bondia.
465 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!