A l’Informatiu de Ràdio Pego li ix competència

Amb el ‘Noticiari Infantil’, nou programa de l’emissora que s’incorpora avui a la seua graella i que s’emetrà els dimecres de 18 a 19 hores, una hora abans de la repetició dels Informatius.
Ràdio Pego suma un nou programa a la seua graella. Molta gent es preguntarà per què ara, quan ja fa temps que es va tancar el període de sol•licitud de programes? I la resposta és senzilla. Perquè Ràdio Pego incorpora dos noves veus femenines molt, molt joves que tenen ganes de fer ràdio i situacions d’aquest tipus, a Pego, feia temps que no es donaven. És per això que Ràdio Pego fa una excepció i deixa que hui dimecres, de 18 a 19 hores, s’estrene el que serà, la competència directa dels Informatius de Ràdio Pego, el ‘Noticiari Infantil’, dirigit i conduït per Ada Folqués i Judith Piera, unes jovenetes d’uns 11 anys d’edat.

Així, a partir de hui i fins a juny, l’audiència de Ràdio Pego té una cita de 18 a 19 hores per a assabentar-se del que els interessa als més joves de Pego amb ‘Noticiari Infantil’ amb Ada i Judith. Immediatament després la repetició d’aquest Informatiu de Ràdio Pego.

Fem constar també que a les 17 hores es repetirà la introducció a la figura d’Enric Valor que van fer quatre alumnes de 2n d’ESO del col•legi públic Rosalia Bondia.
415 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!