A les 20 hores a Pego, inauguració de l’exposició de l’EPA i 1ª audició de ‘L’Últim Heretge’, darrer disc de La Gossa Sorda

La inauguració de la mostra dels treballs de restauració i pintura de l’alumnat de l’EPA es durà a terme al Museu d’Art de Pego. La primera audició del darrer treball musical de La Gossa Sorda es farà al pub L’Atxili.
Culturalment destaquem també, que aquesta vesprada a les 8 coincideixen dos activitats completament diferents al poble de Pego. D’una banda, al Museu d’Art s’inaugura l’exposició de restauració i pintura de l’EPA. Una exposició que recull els distints els treballs més destacats que ha anat fent l’alumnat al llarg de l’any. I és que hem de tenir en compte que el curs està a punt de finalitzar. La mostra estarà exposada al Museu d’Art de Pego fins el dilluns, 31 de maig en horari de 6 a 8 de la vesprada de dilluns a dissabte.


D’altra banda, a les 8 de la vesprada, i fins les 10 de la nit, al pub L’Atxili de Pego, tindrà lloc la 1ª Audició del darrer disc de La Gossa Sorda, ‘L’Últim Heretge’. Josep Nadal, cantant del grup pegolí, aclaria que no es tracta d’un concert, sinó de l’audició del disc. La idea d’aquesta iniciativa era tenir un detall amb els amics i gent propera al grup, era una manera de continuar sent fidel al poble, comentava Nadal, que també demanava puntualitat.

Josep Nadal explicava que és una audició i no un concert perquè el concert de presentació de ‘L’Últim Heretge’ a Pego el faran el 19 de juny. La Gossa Sorda actuarà junt a Los Delincuentes.
711 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!