‘7 Fonts’ al Palau de la Música de València

L’himne comarcal serà interpretat per l’Orquestra Simfònica de la Marina Alta aquest diumenge al Palau de la Música de València. L’entrada al concert és gratuïta tot i que s’ha de tenir invitació a l’acte. A Pego es pot adquirir a la Casa de Cultura. Allí mateix es podrà indicar si s’està interessat en assistir a l’acte en l’autobús, també gratuït, que posarà a disposició del públic interessant en el concert, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego. Aquest eixirà a les 5 de la vesprada des del final del Passeig Cervantes.
El diumenge 6 de juny, a les 7’30 de la vesprada, té lloc al Palau de la Música de València la presentació de ‘Set Fonts’, l’Himne de la Marina Alta. La composició del pegolí Ferran Ferrando serà interpretada per l’Orquestra Simfònica de la Marina Alta sota la direcció de Francesc Estévez. L’OMA aprofitarà l’avinentesa del moment per a interpretar altre obres i completar així un concert ben especial.

El compositor de l’ombra compartia la idea que l’acceptació de l’himne comarcal “va lentament perquè la vertebració comarcal encara és una utopia i manejar aquestes coses si no tenen un estament comarcal que les maneges, és difícil.”

D’altra banda, per a Ferran Ferrando la presentació oficial de l’himne va tenir lloc a la Plaça de Bous d’Ondara, en la seua segona interpretació, una vegada va ser elegida com a obra guanyadora i reinterpretada per la banda de Teulada perquè assenyalava que la versió original és per a banda, tot i que hi ha tres versions de l’himne de la Marina Alta, per a banda, corda i orquestra.

L’entrada al concert és gratuïta tot i que s’ha de tenir invitació a l’acte. A Pego es pot adquirir a la Casa de Cultura. A València es pot adquirir al mateix Palau de Música. Tornant a Pego, a la Casa de Cultura, també es podrà indicar si la persona està interessada en assistir a l’acte en l’autobús, també gratuït, que posa a disposició del públic interessant en el concert, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego.

L’autobús gratuït eixirà a les 5 de la vesprada des del final del Passeig Cervantes.

Ferran Ferrando convidava tothom a acudir al Palau de la Música de València a gaudir del concert de l’OMA.

A la Casa de Cultura es pot adquirir el CD que conté les tres versions de Set Fonts: per a orquestra, corda i banda de música. El preu és de 20 euros. Els diners recaptats es destinaran a l’ONG ‘Federació Marina Alta Solidària’.

459 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!