6 alumnes de primària de Pego, premi a l’excel•lència acadèmica

Tres d’ells d’Ambra, un de Rosalia Bondia, una de Sant Antoni i una de Los Naranjos. Tots ells i totes elles tenen en comú que han tret una nota mitjana de 10.
El passat 18 de novembre el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publicava la resolució de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es concedixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponents als curs passat, al 2012-2013. Esta resolució porta bones notícies per a Pego i és que sis alumnes pegolins i pegolines estan inclosos al llistat.

El rendiment acadèmic premia els bons resultats de l’alumnat, en este cas de primària. Tot l’alumnat premiat per la Generalitat Valenciana, que no és poc, té en comú que ha aconseguit un 10 com a nota mitjana i, consegüentment, que tots i cadascun dels i les alumnes que són reconeguts han tret el màxim rendiment a totes i cadascuna de les assignatures que cursen.

A Pego, com hem dit, trobem sis alumnes excel•lents. Tres alumnes estudien al CEIP Ambra, un al CEIP Rosalia Bondia, un al col•legi Sant Antoni. La darrera pegolina estudia en el col•legi privat de Gandia, Los Naranjos.

Marta Domínguis Escrivà CEIP AMBRA
Lorena Navarro Sanchis CEIP AMBRA
Pau Pérez Camarena CEIP AMBRA
Arnau Martínez Sendra CEIP Rosalia Bondia
Alba Piera Pascual Sant Antoni
Alicia Torrado Romero Los Naranjos

L’alumnat premiat rebrà un diploma a l’excel•lència en el seu rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que serà entregat en un acte acadèmic organitzat a l’efecte.

L’obtenció del premi extraordinari d’educació primària per part d’un alumne o alumna es farà constar en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic d’este per mitjà d’una diligència específica, que haurà d’omplir el centre docent en què l’alumne o alumna haja finalitzat l’etapa.

Als sis alumnes pegolins i pegolines i a tota la resta que han aconseguit l’excel•lència acadèmica, enhorabona.
567 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!