MCarmen Cambrils ompli de gom a gom en la primera sessió d’Art i Café

El divendres passat la Regidoria de Cultura tancava el mes de gener amb una nova iniciativa. La primera edició d’Art i Café es va dur a terme al Museu d’art Contemporani amb l’objectiu d’apropar el món de l’art al públic i sobretot donar a conèixer els artistes pegolins, com va assenyalar la regidora de Cultura, Laura Castellà.


La primera convidada d’aquest Art i Café va ser la pegolina MCarmen Cambrils. Qui va participar en els Premis Goya 2019 amb el curtmetratge Sóc una tomba. Al llarg de l’acte l’artista va fer un repàs de tota la seva trajectòria i va projectar, en primícia, alguns dels treballs que ha realitzat.

MCarmen Cambrils va fer una xicoteta introducció d’allò que és el món de l’animació. Els presents van tenir l’oportunitat de conèixer els diferents tipus d’animació que existeixen, com és el cas del Stop Motion, Retallables, animació 3D o l’animació 2D, també coneguda com animació tradicional, que és la que treballa Cambrils.


L’artista du sis anys treballant en el món de l’animació i ha tingut l’oportunitat de participar en diferents projectes. El cole de Celia y Pepe va ser un encàrrec de la Fundació Querer, un anunci publicitari per al Grup Mediaset. Cambrils explicava als presents quin és el seu paper en aquests treballs.


La pegolina MCarmen Cambrils també ha estat immersa en l’animació d’altres curtmetratges i en aquest cas remarcava la complexitat d’aquest món a l’hora de mostrar el resultat final al públic.


En aquesta ocasió el públic d’Art i Café va poder gaudir, en primícia, del curtmetratge Sóc una tomba. La pegolina va explicar quin és el procés de creació i com s’arriba a aconseguir el resultat final. Sóc un tomba, del director Khris Cembe conta la història d’un xiquet solitari que camina pel bosc i presència un horrible crim que pertorba la seva innocència. MCarmen Cambrils ha sigut l’animadora d’aquest curtmetratge que ha estat nominat als premis Goya 2019 com a millor curtmetratge d’ animació. I, segons va explicar ella mateixa, es tracta d’un curtmetratge molt particular.
La primera edició d’Art i cafè va omplir de gom a gom el saló del Museu. Una iniciativa que, segons va anunciar la regidora de cultura, Laura Castellà, es pretén seguir cada més amb un convidat diferent.
2357 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!