25 d’abril: som d’un país, som del món


És el lema que encapçala enguany la manifestació en commemoració del 25 d’abril i que tindrà lloc aquest dissabte a València. Per a desplaçar-se fins al cap i casal eixiran diversos autobusos des de diferents localitats de la comarca, entre d’elles Pego. Al concert organitzat a continuació actuaran els finalistes del II Tirant de Rock de la Marina, Orxata Sound System i el grup pegolí “La Gossa Sorda”.

Per tal de commemorar els fets que van succeir durant el 25 d’abril 1707, amb la batalla d´Almansa i la consegüent pèrdua dels furs, un any més València acollirà aquest cap de setmana una manifestació que encapçalarà el lema “Som un país, som del món”. Per a acudir aquest esdeveniment diversos autobusos eixiran des de diferents municipis de la Marina Alta.

Per Pego passarà un autobús que prèviament ve de Benissa, Pedreguer i Beniarbeig. Aquest vehicle tornarà cap a casa després del concert que està previst després de la manifestació. Si hi ha alguna persona interessada pot passar durant l’hora del pati per la sala d’usos múltiples de l´Institut Enric Valor.

D’altra banda, el Casal Cultural també obrirà de 8´30 a 10 de la nit les seues portes per vendre entrades i si queden, seients per a l’autobús. Cal afegir que des del Casal s’està intentant muntar un altre autobús que torne després de la manifestació.

El concert posterior a la manifestació començarà a les 9 de la nit i inclou en el seu cartell els finalistes del II Tirant de Rock de la Marina, Orxata Sound System, els pegolins “La Gossa Sorda” a més de Banda Bassoti, Betagarri i Lax´n´Busto.
349 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!