25 anys de Volta a Peu a Pego

El Club Esportiu Ambra ha organitzat, com ja és tota una tradició, el primer dissabte de maig la Volta a Peu a Pego. A partir de les 5 de la vesprada i a les pistes del Pujol començaran a córrer els benjamins i serà a les 7 de la vesprada quan s´enceten les carreres de la resta de categories, des de juvenils fins a veterans. S´espera una participació d´al voltant de 1000 atletes. A més els partits de futbol i bàsquet previstos per al cap de setmana. Si foren 25 anys contats, el naixement de la Volta a Peu a Pego coincidira amb l´any en què “Naranjito” va fer la seua gran aparició al món i va ser la mascota del Mundial de Futbol que es va celebrar a Espanya. 1 quart de segle, tota una època que marca un abans i un després. Amb gala prèvia i tot per a commemorar l´efemèrides, el Club Esportiu Ambra va voler donar compte d´eixos 25 anys d´història i rendir homenatge a les persones que han estat decisives al llarg dels anys per a organitzar l´esdeveniment anual i els atletes que han destacat en la Volta a Peu, com explicava el dilluns per la nit al programa “l´Esport a Ràdio Pego” Ferran Ferrando, un dels organitzadors de la competició.

La Volta a Peu a Pego forma part del Circuit de la Marina Alta, el que implica que els participants poden computar els punts d´aquesta carrera amb la resta de Voltes que es fan a la comarca. La inscripció al circuit és de 6 euros. Si es participa en curses individuals les incripcions són gratuïtes.

A partir de les 5 de la vesprada, del dissabte 5 de maig, començaran les carreres. Els benjamins seran els primers i correran 800 metres a les mateixes pistes del Pujol. A continuació s´iniciaran, successivament, les curses dels alevins, infantils i cadets, de 2.400 metres. I ja a partir de les 7 de la vesprada el torn és per als més majors, des de juvenils fins a veterans. Al voltant de 1000 són els atletes que s´esperen per a aquesta XXV Volta a Peu a Pego, explicava el regidor d´esports, el socialista Rafel Moll.

Els 10 quilòmetres del circuit pegolí no és fàcil, segons asseguren els organitzadors. En ell es troben pujades i baixades accentuades. És aquesta dificultat el que ha dut a el Club Esportiu Ambra a mantenir el recorregut perquè no es produisquen entrebancs en els corredors que fa anys que acudeixen a Pego.

Els tres primers en entrar a meta de cada categoria obtindran trofeu. A més, hi haurà 6 trofeus per als participants locals: 3 per a homes i 3 per a dones de les categories superiors. També l´equip que més corredors mantinga fins a arribar a la meta obtindrà guardó. Finalment també es premiarà l´esportivitat i el sacrifi. La resta de participants tindran una camiseta, i les dades personals obtingudes en la XXV Volta a Peu a Pego.

Enguany hi ha novetat musical per a aquest aniversari tan especial de la XXV Volta a Peu. 12 músics tocaran al Passeig de Verdales, per on els corredors i corredores passaran 6 vegades.


PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

Dissabte, 05/05/07 Al Camp del Cervantes.
10:00 h. Infantil B del Pego CF contra el del Foietes B.
11:30 h. Cadet A del Pego CF contra el del Petrelense.
Al Camp del Clot:
11:00 h. Prebenjamí B del Pego CF contra el del Tavernes B.
La resta del futbol base es desplaça fora ( a Benidorm i a La Vila) a jugar els seus corresponents partits.

19:30 h. Al Camp Municipal de l’Alqueria de la Comtessa.
Juvenil del CD Conde contra el del Pego CF

Diumenge, 06/05/07.
18:00 h. Al Camp del Cervantes.
Pego CF – Crevillent Esportiu

BASQUET

SÈNIOR FEMENÍ. Preferent grup 7. Darrer partit de la lligueta.
Pavelló Ausiàs March de Pego. Diumenge, 12:00h.
CB Pego – CB Benifairó

JUNIOR FEMENÍ. Preferent FC grup 1.
Juga el seu darrer partit de la promoció d’ascens a La Meliana.

El SÈNIOR MASCULI ja ha acabat la temporada,

EL JÚNIOR MASCULI comença aquest cap de setmana el torneig de la Copa Federació.
388 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!