La Plataforma de Pego per unes Pensions Justes es va deixar veure i sentir a Madrid

Els jubilats i pensionistes ompliren un autobús que isquè en la matinada del dimecres cap a la a la capital espanyola per a participar en la convocatòria de la Coordinadora Estatal per la defensa del sistema públic de pensions.

Per a la plataforma pegolina, la resposta a la convocatòria sigué massiva i la manifestació tot un èxit. Tal com apunta el seu cap de comunicació, Agustí Selfa.

A Sol es van concentrar desenes de milers de jubilats i pensionistes arribats des de diferents punts de l’estat espanyol. Entre ells, les 54 persones que van anar des de Pego, membres la majoria de la plataforma local, però també d’altres col·lectius de la comarca. L’organització del viatge i de la participació en la manifestació va ser al detall.

Així, amb la bandera de Pego com a insígnia, van recórrer la distància, d’un quilòmetre, més o menys, que separa Sol amb el Congrés dels Diputats. Els manifestants no van poder accedir-hi, i van haver de quedar-se a les immediacions. Punt d’arribada en què es va donar lectura al manifest de la Coespe.

Segons Agustí Selfa, es va aconseguir l’objectiu de la convocatòria, tant per la quantitat de persones que hi assistiren, com perquè el seu missatge va arribar a les oïdes dels polítics. Alguns d’ells fins i tot es van apropar a escoltar als jubilats i pensionistes i donar-los suport. Però, amb això el problema de les pensions no s’ha solucionat, ni les accions reivindicatives.

 

 

1512 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!