Els representants de Pego a l’Erasmus Plus a Varsòvia tornen a casa

La delegació de Pego, formada per membres del Centre Excursionista i la regidora de Medi Ambient i Cultura, Laura Castellà, ha tornat a casa després de l’estada al poble polonés de Wieliszewski, amb molt bon sabor de boca.


Han estat tres dies de convivència amb les altres quatre localitats que participen en el programa Erasmus Plus anomenat TREES, que la regidora ha qualificat com molt enriquidors.


Els pegolins han format part d’una comitiva que ha estat tres dies en la localitat polonesa, situada a prop de Varsòvia. El grup l’integraven delegacions d’Espanya, Portugal, Hongria i Itàlia, que han viscut la primera experiència compartida d’aquest Erasmus Plus dirigit a promoure activitats esportives, així com la seua gestió en muntanyes i en espais naturals.


Com hem avançat ja en aquest informatiu fa uns dies, en la primera jornada les delegacions van visitar un col·legi local i jugaren al futbol amb escolars del centre.


La segona jornada sigué la més intensa, tal com ens va narrar Laura Castellà.

I en el tercer i últim dia d’estada, la delegació de Pego va marcar petjada perquè aconseguí la victòria per a Espanya en un cross de 10 quilòmetres celebrat a Wieliszewski. Fernando Carlos Siscar Pastor va ser el primer en creuar la línia de meta, amb un temps de 44 minuts i 14 segons. I aquest triomf va ser celebrat no només pel pegolins, sinò per totes les delegacions que participen en l’Erasmus TREES.

2005 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!