Una delegació de Pego es troba a Polònia dins de l’Erasmus + TREES

Fa uns dies es va anunciar que Pego forma part del pioner programa Erasmus Plus anomenat TREES que pretén promoure activitats esportives, així com la seua gestió en muntanyes i en espais naturals. En ell estan implicats cinc municipis, de cinc països: que són Espanya, Portugal, Itàlia, Polònia i Hongria.


Des d’avui i al llarg de tot el cap de setmana, aprop de Varsòvia, està tenint lloc la primera trobada del projecte, en què delegacions de les cinc ciutats participants estan reunides al municipi polonès de Wieliszew. Fins allí han viatjat membres del Centre Excursionista de Pego, acompanyats per la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà.

Els integrants de la representació pegolina han pres part en l’activitat del mati, que ha consistit en jugar un partit amistós de futbol.

Membres de les delegacions s’han dividit en dos equips junt amb escolars locals, de 12 anys, tal com ens ha relatat fa uns minuts la regidora.

L’estada s’allargarà fins dilluns, així que detallarem totes les activitats en què hauran participat.


La segona cita per a Pego, com a membre de l’Erasmus Plus serà al mes de novembre a Itàlia. El Club Dorsal 19 Pego Trail viatjarà, en companyia del regidor d’Esports, Raül Tamarit, per tal de participar en una cursa de muntanya. Els representants municipals aprofitaran per a donar a conéixer l’edició de novembre del 2020 del Trail de Pego, amb un vídeo i altre material promocional. Precisament, en el 2020 serà quan tots els membres de l’Erasmus Trees es donen cita a Pego, que farà d’amfitrió de les altres quatre delegacions.

1824 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!