Alicia Siscar és l’alcaldable de Ciutadans de Pego i Carmelo Ortolà anirà en el número tres

A Pego s’han configurat ja totes les candidatures per a les eleccions municipals del 26 de maig. Sis són les llistes, i estan encapçalades per tres dones i tres homes: Enrique Moll, de Socialistes Pego; Anna Sastre, de Compromís per Pego; Ferran González, de Populars per Pego; Alicia Siscar, de Ciutadans de Pego Independents; Irene Sendra, de Volem Pego-Acord municipal; i Simón Ortolà, de Ciudadanos.


Una de les últimes llistes en ser revelades és la de Ciutadans de Pego Independents, que va ser publicada ahir en el Butlletí Oficial de la Província. Ara ja és oficial que Alicia Siscar es presenta com a alcaldable i, la sorpresa de la llista, és que Carmelo Ortolà ocupa el número tres de la candidatura.


És la primera vegada que l‘actual regidor d’Hisenda, fundador i president de Ciutadans de Pego no es presenta com a alcaldable des del 2003 i ho ha fet perquè, segons ha declarat a Ràdio Pego, «estava un poc cansat» i considera normal que «els més veterans donen pas a altres persones qualificades com és Alicia Siscar».

Ciutadans de Pego ha elaborat la llista després de valorar i descartar les propostes d’adhesió que han rebut per part de dos partits de sigles nacionals, com són el Partit Popular i Ciudadanos. Carmelo Ortolà ha recalcat que Ciutadans de Pego és una agrupació de caràcter local i l’executiva que ell presideix, ha decidit continuar sent-ho per tal de continuar lluitant i defensant els interessos del municipi.

La candidata a l’alcaldia, Alicia Siscar, s’ha mostrat ambiciosa i ha comentat que l’objectiu del partit no és aconseguir tres regidors i que Carmelo Ortolà estiga dins de la corporació, sinó, que és ser la primera alcaldessa que tindrà Pego.

En tot cas, es considera la possibilitat de ser la clau perquè es forme un govern. Al respecte, el número tres ha assenyalat que Ciutadans té les portes obertes i no permetrà mai que hi haja al municipi cap govern en minoria. Siscar coincideix en què Ciutadans és conscient de que no es pot governar en precari i que aposta per la governabilitat sempre que el projecte siga bo per al poble.

Respecte al número dos de la llista, José Vicente Miralles, tant Alicia Siscar com Carmelo Ortolà han assenyalat que és un home de confiança de l’alcaldable per la seua experiència professional.

3316 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!