Volem Pego presenta un nou projecte municipalista amb Irene Sendra com a alcaldable

Volem Pego-acord municipal s’ha presentat en roda de premsa com «una formació oberta, integradora, tolerant i inclusiva», que aglutina a membres de la candidatura de Volem, del 2015, amb algunes cares noves. Els tres primers de la llista, que són Irene Sendra, Saül Ortolà i Marta Siscar, han manifestat que formen part d’una candidatura integrada per persones de diferents àmbits, a títol personal, i no polítics professionals. El seu objectiu és arribar a l’alcaldia, o, al menys, formar part del govern municipal per a «transformar Pego», com ha dit Saül Ortolà.

L’agrupació ha revelat una llista formada per 17 persones, que ha estat ja publicada en el Butlletí Oficial de la Província. A més d’Irene Sendra, Saül Ortolà i Marta Siscar, la integren, per ordre, Manuel Salvador Martínez, Carolina María Figueroa, Rosa Carmen Carrió, Jaume Ferrer, Carla Vanesa Sastre, Ricardo Rudi Alemany Maria Pilar Miralles, Jordi Mata, Rosa Maria Bernal, Eloy Fernández, Eva Maria Dominguis, Ángel Mascarell i Patrocinio Marí.

D’entre les incorporacions, destaca la de Marta Siscar, qui, en el cas que Volem Pego aconseguira 3 regidors, seria la primera edil trans de la província.

Pel que fa a possibles pactes, els candidats no han volgut ni obrir, ni tancar portes. Han assenyalat els tres que la possibilitat de pactar es valorarà en conéixer les propostes de la resta de partits, sense entrar en considerar les sigles polítiques. L’única exigència és que les propostes siguen de progrés i transformació del poble.


Volem Pego-acord municipal no ha programat encara els actes de la campanya, però, anuncien que estarà basada en el contacte amb la gent al carrer i la utilització de les xarxes socials.

3504 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!