1512 xiquets i xiquetes van iniciar ahir el curs a Pego

En Infantil ho van fer 330 alumnes, a Primària 548 i a Secundària i Cicles Formatius 634 alumnes. En primer cicle d’Infantil tot l’alumnat estrena aula. D’una banda, l’escoleta municipal ‘La Trilladora’ ha canviat el seu interior i ja té aules separades per a un ensenyament més ordenat. D’altra banda, el CEIP Ambra, per primera vegada compta amb una aula de dos anys d’ensenyament gratuït que estrenaran 11 xiquets i xiquetes. Esta, però, és provisional fins que es construïsca la que està projectada en el Pla Edificant.

1512 xiquets i xiquetes van iniciar ahir el curs a Pego, a l’espera que s’acabe el període de matriculacions en Secundària. La xifra total es distribuïx de la següent manera:

_ Infantil compta amb 330 alumnes matriculats. Hi destaquen, per la novetat, els 11 xiquets i xiquetes de la nova aula de dos anys gratuïta del CEIP Ambra. L’aula física que els correspon, però, encara no és la definitiva, ja que s’està a l’espera de què construïsquen la que està projectada en el Pla Edificant. On sí han estrenat aules és a l’escoleta municipal ‘La Trilladora’, on els i les 65 alumnes ja poden gaudir d’aules separades completament amb accés directe al pati, ja que durant este estiu s’han fet obres al centre educatiu per a millorar el seu funcionament.

En segon cicle d’Infantil són 254 alumnes els i les que ahir van tornar a les classes amb la següent distribució:

. CEIP Ambra: 76

. CEIP Carolina Sala: 62

. CEIP Rosalia Bondia: 49

. Col·legi Sant Antoni: 67

_ Primària ha encetat el curs amb 548 alumnes amb la següent distribució:

. CEIP Ambra: 166

. CEIP Carolina Sala: 123

. CEIP Rosalia Bondia: 122

. Col·legi Sant Antoni: 137

_ Secundària i Cicles Formatius té un total de 634 alumnes, a l’espera de les últimes matriculacions que ahir mateix encara s’estaven fent tant al col·legi Sant Antoni com a l’IES Enric Valor. La distribució és la següent:

. IES Enric Valor: 515

. Col·legi Sant Antoni: 119

Assenyalen des de l’IES Enric Valor que enguany han augmentat les matrícules respecte el 2017 en una quarantena d’alumnes. D’altra banda, este curs per primera vegada, l’IES Enric Valor de Pego compta en la seua oferta educativa amb un Cicle Formatiu de Grau Superior, Desenvolupament d’Aplicacions Web, en el que s’han matriculat, a l’espera cobrir algunes vacants, 12 alumnes. Amb esta nova oferta, l’IES Enric Valor de Pego completa tots els nivell de formació professional de la família d’Informàtica i Comunicacions: Desenvolupament d’Aplicacions Web (Grau Superior), Serveis Microinformàtics i Xarxes (Grau Mitjà) i Informàtica d’Oficina (Formació Professional Bàsica).

1471 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!