13 bars i restaurants participaran en les X Jornades de l’Arròs Bomba i Bombó de Pego

Aquesta serà la desena edició d’unes jornades ja més que consolidades, que han canviat de data per les restriccions imposades per a fer front a la pandèmia del coronavirus. Enguany es faran del 24 al 30 de juny, coincidint amb la setmana de festes amb motiu d’oferir una oferta complementària a les activitats lúdiques i culturals organitzades en lloc dels actes festius.


Els bars i restaurants que participen enguany en les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó de Pego tenen, com l’any passat, llibertat per a oferir els plats i menús que desitgen, al preu que estimen convenient. L’única premissa és que posen de relleu l’arròs de Pego.


Aquest matí el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Ricardo Sendra, ha presentat aquestes jornades junt amb l’Agent de Desenvolupament Local, Alicia Carbonell.


Ambdós han incidit en què amb aquesta iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament i Creama Pego, es pretén donar un impuls a l’economia local.


Segons ha explicat el regidor, enguany s’ha dissenyat un cartell únic amb els noms dels 13 bars i restaurants que hi participen i després hi ha un altre disseny, una plantilla per a poder ficar-hi els plats i menús de cada establiment.

La tècnica ce Creama, Alicia Carbonell, ha avançat que alguns establiments fins i tot oferiran els plats o menús especials a diari. Per la seua part, el regidor ha detallat els noms dels negocis que s’han unit enguany a les jornades.


Com que coincidiran amb la setmana de festes, s’espera que les Jornades de l’Arròs servisquen per a atraure a la ciutadania cap als bars i restaurants que hi participen, però, també es vol atraure a turistes i visitants. Amb la mateixa finalitat s’està preparant ja unes altres jornades que tindran lloc al mes de setembre.

725 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!